פילה דג בחמאת לימון הדפסה
מתכונים - דגים ופירות ים



רכיבים:

 

4 פילטים של דג מים מתוקים

מיץ מלימון ורבע

מלח ופלפל גרוס

ביצה

¼ כוס פירורי לחם לטיגון

½2  חבילות חמאה

¼ כוס חצאי שקדים מולבנים

3 כפות וודקה

חופן פטרוזיליה קצוצה

לימון פרוס דק


אופן ההכנה:


1. משרים את הפילטים במיץ של לימון אחד מתבלים במלח ובפלפל גרוס.

2. טורפים את הביצה ומכינים את פירורי הלחם בצלחת רחבה. טובלים כל פילט בביצה ולאחר מכן בפירורי הלחם ומטגנים בחמאה 2 דקות כל צד ומוציאים.

3. מוסיפים את השקדים למחבת ומטגנים עד להשחמה קלה מוסיפים מיץ מ - ¼ לימון ואת הוודקה מערבבים היטב.מורידים מהאש.

4. מגישים לצד הפילטים ומקשטים בפרוסות לימון ובפטרוזיליה קצוצה.



חפשו מתכון נוסף: