איך מכינים מקרון הדפסה
מתכונים - דגים ופירות ים



רכיבים:

 

חמישים דגי "טלביזיה" (מקרון) טריות ונקיות

שמן לטיגון

פירורי לחם

ביצה

לימון

תבלינים

מלח

פלפל שחור

פפריקה חריפה

כמון

 

אופן ההכנה:


1. לאחר ניקוי הדגים שוטפים במים ומייבשים את הדגים בניר סופג או משאירים במסננת לחצי שעה – הדגים צריכים להיות יבשים.

2. טורפים ביצה בקערה קטנה ועמוקה, מעבירים את כל הדגים לקערה ומערבבים קלות.

3. בקערה נוספת מערבבים כוס פירורי לחם,  כפית מלח, פלפל שחור, פפריקה חריפה לפי הטעם וחצי כפית כמון.

4. מוזגים שמן בכמות מתאימה לטיגון עמוק ומדליקים את האש מתחת למחבת.



חפשו מתכון נוסף: