דג בס בעשבי תיבול הדפסה
מתכונים - דגים ופירות ים

רכיבים:

 

2 דגי בס במשקל 350 גרם, כל אחד, נקיים

צרור קטן של טימין

צרור קטן של מרווה

צרור קטן של זעתר טרי

½ כוס שמן זית כתית מעולה

1 כפית מלח גס

1 כפית פלפל שחור טחון גס


אופן ההכנה:


1. מושחים את את הדגים בחצי מכמות שמן הזית. מתבלים בפלפל ומלח.

2. מניחים חצי מכמות מעשבי התיבול בתחתית תבנית אפייה.

3. מניחים על גבי העשבים את הדגים, ומעל הדגים את יתר עשבי התיבול .

4. מכניסים לתנור שחומם מראש ל-300 מעלות ואופים כ-10 דקות, עד שהעור מושחם והדג נשאר זקור כאשר מרימים אותו מעט.

5. לפני ההגשה מזליפים מעל הדגים את יתר שמן הזית.



חפשו מתכון נוסף: