דג לוקוס בנוסח מרוקאי הדפסה
מתכונים - דגים ופירות ים

רכיבים:

 

4-5 פלפלים אדומים יבשים חריפים

פרוסות של דג לוקוס (לפי מספר הסועדים)

צרור כוסברה קצוצה

4-5 שיני שום גדולות, מקולפות וחצויות

פפריקה אדומה

¾ כוס שמן

¼ כפית כמון

מלח

¼ כפית כורכום


אופן ההכנה:


1. להניח בסיר עם מעט שמן: א. שכבה ראשונה: להניח שכבה של הפלפלים האדומים החריפים. ב. שכבה שניה: להניח את פרוסות הדג. ג. שכבה שלישית: לפזר מעל: כוסברה, שיני שום, ותבלינים. לכסות במים עד גובה הדג.

2. להרתיח על אש גדולה, עם ההרתחה, יש להנמיך הלהבה ולפתוח מעט מהסיר.

3. להשאיר על להבה נמוכה במשך 45-60 שקות.



חפשו מתכון נוסף: