מתכונים -
דגים ופירות ים
|
רכיבים:
400 גרם פילה נסיכת הנילוס
1 ביצה קשה
1 כף פירורי לחם
2 כפות בצל קצוץ
1 כפית שמן
1 כפית כמון
1 כף גדושה פטרוזיליה קצוצה
1 כף גדושה שמיר קצוץ
1 כפית חוויאג`
לפי הטעם מלח ופלפל שחור טחון
אופן ההכנה:
1. טוחנים את הדג במעבד מזון.
2. מוסיפים את שאר החומרים וממשיכים לעבד דקה נוספת.
3. צרים בידיים רטובות 12 קציצות מוארכות.
4. צולים את הקציצות עד שמשחים כ- 5 דקות. הופכים וצולים עוד כ- 3 דקות.
|
|