קרפיון מבושל הדפסה
מתכונים - דגים ופירות ים

רכיבים:

 

½ 1 ק"ג דגים - קרפיון או דגי- ים, פרוסים לפרוסות

5 גבעולי פטרוזיליה

6 גבעולי נענע

3 בצלים ירוקים

4 גלדי שום

1 עגבניה מגורדת

1 כפית חוואייג'

מעט מלח


אופן ההכנה:


1. קוצצים את הפטרוזיליה, הנענע, הבצל והשום ומערבבים עם העגבניה המגורדת.

2. מוסיפים חוואיג' ומערבבים.

3. רוחצים היטב את הדגים ומוסיפים אותם לתערובת הירק. מערבבים ומוסיפים מלח במידת הצורך.

4. מכניסים הכל לסיר ומבשלים עד לרתיחה.

5. מנמיכים את הלהבה ומכסים את הסיר. מבשלים על אש נמוכה ביותר כ- ½ שעה עד שהדגים יתרככו.



חפשו מתכון נוסף: